Announcement

REXYGEN forum has been moved. This one is closed.
Head over to the new REXYGEN Community Forum at https://forum.rexygen.com.

Looking forward to meeting you there!
 

#1 2016-10-09 09:04:18

stepan.ozana
Member
Registered: 2016-10-06
Posts: 34

Autonomní vícefunkční měřicí diagnostický systém

Máme rozpracovaný jeden z projektů, do kterého je požadován autonomní měřicí a diagnostický systém pracující s DI, DO, AI na stávající senzorice. Hlavním požadavkem bylo kompaktní řešení, ovládání softwaru nezávisle na platformě uživatelského zařízení včetně lokálního ovládání přes touchscreen, možnost bezdrátového připojení, snadná archivace dat a přehledná vizualizace. Speciálním požadavkem pak byla možnost z naměřených dat vystavit protokoly ve formátu PDF.
Navrhli jsme toto řešení:  RPi3+REX+HTML+HTML5+PHP+JS+MySQL+FPDF.
Celá aplikace bude vyrobena v PHP a HTML, bude navázána na databázi MySQL, bude možno vytvářet reporty z naměřených dat ve formátu PDF prostřednictvím knihovny FPDF do PHP, o samotné měření, diagnostiku a archivaci se bude starat řídicí schéma v REXU ovládáno přes HMI vizualizaci.
Díky vývojářům za doporučení IO modulů Horter (www.horter.de), které jsou relativně levné, avšak kvalitní a spolehlivé, a lze k nim snadno naprogramovat komunikaci přes blok REXLANG prostřednictvím I2C, přičemž různých modulů může být více, takže máme skvělé modulární řešení.
Všechny zmíněné technologie běží na jednom targetu, ovládání je přes touschscreen, a uživatel se může připojit přes PC/NB či tablet kabelem či bezdrátově.

Offline

#2 2016-10-10 09:03:52

jaroslav_sobota
Administrator
Registered: 2015-10-27
Posts: 535

Re: Autonomní vícefunkční měřicí diagnostický systém

Dobrý den,
za celý tým děkuji za váš příspěvek. Velmi inspirativní! Jsme rádi, že jste tu s námi.

Jaroslav

Offline

Board footer

Powered by FluxBB